Disclaimer

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@roadtripadventures.nl

Disclaimers voor ROADTRIP ADVENTURE

Alle informatie op deze website - www.roadtripadventrures.nl - wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. ROADTRIP ADVENTURES geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op de informatie die u op deze website vindt, is strikt op eigen risico. ROADTRIP ADVENTURES is niet aansprakelijk voor verlies en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen optreden voordat we de mogelijkheid hebben om een ​​link te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben waar wij geen controle over hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun 'Servicevoorwaarden' controleert voordat u zich bezighoudt met het ondernemen van zaken of het uploaden van informatie.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken

Als we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, worden deze wijzigingen hier prominent vermeld.