Inschrijven Arctic Adventure 2023

Donderdag 19 januari 2023 vertrekken we naar Scandinavië en we komen op zaterdag 28 januari 2023 terug.

We gaan met minimaal 15 en maximaal 20 teams. 

Wil je mee? Schrijf dan in met je teammaat en beleef een onvergetelijk avontuur.
Voor € 5.250,- per team (van 2 personen), ga je voor 10 dagen het avontuur aan en maak je een herinnering voor de rest van je leven. De prijs is op basis van een 2-persoonskamer. Indien 2 keer een 1-persoonskamer is gewenst komt er €850,- per team bij.

Inbegrepen:
8 Hotel overnachtingen, 1 uitdagende nacht etappe, bezoek de Noordkaap, ontbijt, diner, lunch tijdens activiteiten, activiteiten (Snowscooter safari of een alternatief programma voor wie geen snowscooter wil/kan rijden).

Niet inbegrepen.
Brandstof, lunch en drankjes tijdens de etappes en eventuele andere kosten die je maakt tijdens of voor de roadtrip. Zoals een lokaal pontje of eventuele tol wegen. Kijk voor de details in de algemene voorwaarden.

Covid-19:
De editie van 2021 & 2022 zijn geannuleerd vanwege de maatregelen rondom Corona.
We gaan er vanuit dat deze problemen in 2023 geval geen barrière meer zijn om te reizen.
Tegelijkertijd beseffen we dat er altijd een risico is dat de reis in 2023 ook niet door kan gaan vanwege deze situatie. 
Dit risico nemen wij over. Dat betekent dat wij uiterlijk 2 maanden voordat we vertrekken een beslissing nemen of de reis door kan gaan. Als het niet door kan gaan, dan krijgen alle teams 100% van hun inschrijfgeld terug. Eventuele voorbereidingskosten aan de auto of andere zaken vallen hierbuiten, maar doordat het 2 maanden van te voren bekend wordt, nemen we aan dat er nog geen extra kosten zijn gemaakt.

Wil je inschrijven?
Laat dan hier je gegevens achter, dan krijg je automatisch een mail met de bevestiging en een link naar een formulier om al je gegevens door te geven.Reglement
Algemene voorwaarden
Roadtrip Adventures reglement.pdf (178.93KB)
Reglement
Algemene voorwaarden
Roadtrip Adventures reglement.pdf (178.93KB)


Toestemmingsformulier
AVG Verklaring
Toestemmingsformulier.pdf (126.67KB)
Toestemmingsformulier
AVG Verklaring
Toestemmingsformulier.pdf (126.67KB)